onsdag 17 september 2008

Infektion på KS



I två dagar har vi DS-studenter varit på KS och påbörjat infektionskursen. När vi ska till KS brukar mobiltelefonerna gå varma på morgonen. "Vet du var vi ska vara?", "Börjar vi inte 8:00?" osv. Ingen hittar på KS utom möjligtvis Robin. När sms-kedjan snurrat runt eller du har hittat någon kursare på bussen som du hakar fast i så brukar vi vara samlade någorlunda i tid..

I alla fall så var föreläsningarna denna gången i Welandersalen. Vem var då denne Welander frågar du dig. Det vet Jennifer, som ni ser ovan fick vi en liten sammanfattning av Welanders karriär. Om man bara kunde uttala vad han var professor i.. Försök säga det 3 ggr i en följd.

På rasterna har vi roat oss med konstvandring och hittade ovanstående tjusiga trumpetfigur i krossat porslin. Andra bra rastgrejer är en höstpromenad på kyrkogården eller en titt in i KS-boden där man kan köpa Crocs-stövlar eller ihopfällbara durkslag. Det godaste snabbkaffet vi druckit finns på området och så rekommenderar vi även kulvert-löpning. Bra för både konditionen och lokalsinnet.
/Hilda

Inga kommentarer: